Zoete aardappel stamppot

Wat heb je nodig?

Voor 2 personen

2 zoete aardappels

400 gr andijvie

1 rode paprika

10 zongedroogde tomaten

Kerriepoeder naar smaak

Paprikapoeder naar smaak

5 Vega gehaktballetjes

Hoe maak je het?

Schil de zoete aardappels en kook ze ongeveer 15 min.

Bak de gehaktballetjes even aan.

Snijd intussen de paprika en de zongedroogde tomaten fijn.

Giet de aardappels af en stamp alle ingrediënten behalve de gehaktballetjes er doorheen.

Serveer de gehaktballetjes erbij.


Variatietip:

In plaats van een vleesvervanger kun je er ook een handje cashewnoten bij doen.




Recent Posts

See All

Spijs Wijs voedingsadvies is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit houdt in dat een groeiend aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten van begeleiding door de gewichtsconsulent vergoed. Kijk voor de voorwaarden dan even in je zorgpolis óf op de site van de BGN. 

*Klanten die om medische redenen begeleiding in voeding nodig hebben, die aan specifieke eisen moet voldoen, kunnen helaas niet door mij begeleid worden.

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Spijs Wijs voedingsadvies