IMG_7568.jpg

Over mij

Wie ben ik? 

Ik zie het als missie om mensen in te laten zien dat ze heel makkelijk gezonder kunnen leven en daar ook echt baat bij hebben.

Dat je kan afvallen zonder een dieet. 

 

Ik wil mensen echt helpen en eerlijk zijn over voeding en afvallen!

Onzin over afvallen en diëten wegnemen!

Ik ben tegen diëten!

 

Ik zal mij eens voorstellen.

Mijn naam is Mireille Bakermans, ik ben personal trainer, gewichtsconsulent. Ik coach mensen naar een gezondere leefstijl. 

 

Spijs Wijs voedingsadvies is mijn praktijk. Hier help ik mensen afvallen en een gezonder eet- en leefstijl te ontwikkelen. Dit doe ik vanuit huis en voornamelijk online.

Het doel is dan vooral om wat te leren over gezonde voeding en vanuit daar bewustere keuzes te maken. Maar vooral ook om in balans te komen en te kunnen blijven genieten!

Je kunt dus voor zowel voeding als beweging en leefstijl bij mij terecht.

De trainingen geef ik bij Alivio Personal Training Studio in Haaksbergen. Hier geef ik zowel personal trainingen als small group trainingen. 

 

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik vind het namelijk te gek om mensen te helpen hun doelen te halen zodat ze beter in hun vel komen te zitten.

Ik ben gek op lekker en gezond eten. Daarnaast vind ik gezondheid erg belangrijk. Zowel mentale als fysieke gezondheid.

Mijn adviezen zijn gebaseerd op de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum.

“Happy mind healthy life”

Ben ik altijd zo fit en gezond geweest? 

Hell no! Ik rookte, dronk bijna dagelijks, at alles wat ik maar tegen kwam en bewoog te weinig.

 

Ik was altijd bezig met mijn gewicht, stond dagelijks op de weegschaal en kwam er gefrustreerd weer af. 

Toen kwam er een keerpunt. Toen ik 26 was overleed mijn vader op 53 jarige leeftijd aan longkanker. Veel te jong, verschrikkelijk!

Één ding wist ik toen zeker! Dit wil ik niet, ik ga gezonder leven.

Ik stopte met roken, ging minder drinken, begon met hardlopen en fitness, verdiepte mij in voeding, viel af, nam ontslag als kapster, ging opleidingen doen, ontwikkelde mijzelf en werd gelukkiger!

 

En nu, inmiddels jaren na dat keerpunt, help ik mensen hun doelen te behalen op het gebied van voeding, beweging en gezondheid.

Ik heb twee fitnessopleidingen gedaan en de opleiding gewichtsconsulent. 

Na een aantal jaren in een personal trainingsclub te hebben gewerkt en veel mensen te hebben geholpen met het behalen van hun doelen heb ik begin dit jaar de stap gemaakt om als ZZP’er verder te gaan en ik hoop nog veel mensen te mogen helpen.

 

Voeding gaat zoveel verder dan alleen eten en je maag vullen. Door mensen te leren over wat gezonde voeding is en doet kan ik ze gezonder maken en zich beter laten voelen. Gezonde voeding is je lijf voeden en een gezond gewicht geeft een goed gevoel.